Cautare

3076 de rezultate pentru "liste note examen suplinire cluj napoca" (2.69 secunde)
Constanta (5 octombrie), Bucuresti (6 octombrie), Brasov (7 octombrie), Cluj-Napoca (10 octombrie).
Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hateganu" din Cluj-Napoca, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Universitatea Babes Bolyai, Institutul de Cercetari pentru Instrumentatie Analitica. ... 8:00 - 16:00 Cluj-Napoca, str.
Astfel, SRD si-a propus sa aduca medicii dermatologi tot mai aproape de pacienti in lupta contra cancerului de piele, acestia urmand sa ofere informatii si sa acorde consultatii gratuite in liceele din Bucuresti-Ilfov, Craiova, Constanta, Cluj Napoca, Targu Mures, Oradea, Iasi, Sibiu si Timisoara si populatiei aflate pe Litoralul Marii Negre, in statiunile:
Magda Marincovici ) In tara noastra, pana in prezent, s-au realizat cu ajutorul celor 7 roboti da Vinci din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, aproximativ 1.700 de operatii, dintre care 1.000 la Institutul Clinic Fundeni, subliniaza prof.
Barbatul este profesor la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Barbatul urmeaza sa cunoasca un copil abandonat pe care il va infia.
Doi politisti locali din Cluj-Napoca au ajuns in spatele gratiilor. Au fost retinuti de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca, dupa ce i-ar fi rupt mana unui cersetor, iar apoi i-au oferit 500 de lei ca sa renunte la acuzatii.
O femeie a murit iar doua persoane sunt ranite, cu arsuri, in urma unei explozii urmate de incendiu care s-a produs, vineri dimineata, intr-o casa de pe strada Dunarii din Cluj-Napoca, unde functiona o pensiune.
Guvernul a aprobat, in sedinta de marti, indicatorii tehnico-economici pentru proiectul metroului din Cluj-Napoca, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Carbunaru.
Accident rutier in Cluj Napoca! O masina a Politiei Locale s-a lovit cu un autobuz si un cap tractor
Un nou prototip de masina electrica a fost gandit, conceput si dezvoltat la Cluj-Napoca. Prototipul, inceput in urma cu patru ani, a fost gandit de Newcar4future, un start-up pornit si finantat de Voicu Oprean, fondator al companiei IT Arobs, impreuna cu alti pasionati de inginerie.
Sunt acuzatii grave la adresa medicilor de la Clinica de Ginecologie din Cluj-Napoca dupa ce mai multi bebelusi au murit la cateva zile de la nastere.
Un pic de sfidare, as spune, la fel cum mi s-a parut si declaratia liderului acestei Uniuni, Marko Bela, care a spus ca e absurd ca in Cluj-Napoca, unde, zice el, traiesc 80.000 de maghiari, sa nu se asigure folosirea limbii maghiare in viata publica.
Doi politisti locali din Cluj-Napoca au fost filmati cand au parcat neregulamentar masina de serviciu si aveau girofarul in functiune pentru a cumpara mancare de la un fast-food.
Pompierii de la Detasamentele 1 si 2 din Cluj Napoca au intervenit noaptea trecut la un incendiu produs la un spital privat.
21 de masini care apartineau studentilor din Cluj-Napoca au fost vandalizate in parcarea din apropierea caminului. Politistii lucreaza pentru a da de urma autorilor.
Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: ... Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR: Mladinovici Horia Gabriel (Bucuresti), Arbitru AVAR: Badea Marius (Ramnicu Valcea)
Un carambol a avut loc, luni dimineata, pe o strada din Cluj-Napoca. In accident au fost implicate o autospeciala a Politiei si alte trei masini.
Horatiu Fesnic (Cluj-Napoca), A1: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), A2: Valentin Avram (Bucuresti), Arbitru VAR: Mariana Trandafir (Bucuresti), AVAR: Catalin Popa (Pitesti)
Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca). ... Cerei Alexandru (Cluj-Napoca), A2: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare) Arbitru VAR: Birsan Marcel (Bucuresti). Arbitru AVAR:
A fost ales in 2008 in colegiul 8 din judetul Cluj. ... Iata rezultatele din colegiul 8 Cluj: ... Ca numar de voturi, intre candidatii la Camera Deputatilor din circumscriptia Cluj, Virgil Pop s-a situat pe locul 30.
google-analytics.com